Regisztráció
Felhasználónév: Jelszó: Új jelszó!

Ajándék Utalvány

Minden regisztrált felhasználónk, aki egy 1000 MixBid Kredit csomagot vásárol, +500 kreditet, valamint egy üdülési utalványt kap ajándékba a Mixbid.net üzemeltetőjétől a poroszlói Club Thermál Kastélyba – 3nap/2 éj/2 fő - melyet 2011. december 31-ig használhat fel, és az utalványt névre szólóan 7 napon belül postázzuk!

Feltételek

Ez az ajándékutalvány feljogosít a poroszlói Club Thermál Kastélyba 3 nap/2 éjszakára félpanziós ellátással, az év bármely időszakában (kivételt képeznek az ünnepi időszakok) előzetes telefon bejelentkezés alapján.

  • Csak a meghívón feltüntetett személyek vehetik igénybe az üdülést. A szoba elfoglalása érkezés napján 14.00 órától. A szoba elhagyása távozás napján délelőtt 10.00 óráig.
  • Ajándékutalványunk csak és kizárólag a szállást, a félpanziós ellátást, a külső - belső medence, zárt parkoló, fitnesz terem, minigolf , lengőteke, 4 órára 2 db kerékpár ingyenes használatát tartalmazza 2 fő részére.
  • Az utalvány magába foglalja a fent jelölt szolgáltatásokat, de az egyéb költségek úgy, mint az oda és vissza utazás, illetve idegenforgalmi adó az igénylőt terheli. Az utalványt a fenti időpont szerint kell igénybe venni, a fel nem használt szállásutalvány másik időpontra nem módosítható.
  • A névvel ellátott szállásutalvány másra át nem ruházható és pénzre nem váltható.
  • Kérjük üdülési időpont egyeztetés céljából vedd fel a kapcsolatot a Kastély Szálló Recepciójával a 06 36 453 003 telefonszámon.

Egyet fizet, kettőt kap akciónk

Most vásárolj bidet!Minden regisztrált felhasználónk, aki az akció időtartama alatt bármilyen értékű MixBid Kredit csomagot vásárol, most egy ugyanolyan értékű kredit csomagot kap ajándékba.

2x-esen megéri, hiszen 100 Ft/kredit helyett 50 Ft/kredit egységáron jutsz most hozzá a Bid csomagokhoz.

  • Kivéve: 1000 MixBid Kredit csomagra az 1-et fizet, 2-t kap akciónk nem vonatkozik!
  • Akció időtartama: érvényes visszavonásig!
  • Sikeres licitálást kíván a MixBID.net üzemeltetője!
 
TOP